Over mezelf!

Een nieuw begin...

Door JoWannes op maandag 23 maart 2009 22:13 - Reacties (13)
Categorie: Persoonlijk, Views: 4.164

Nu zowat elke actieve Tweaker gratis kan beschikken over een blog, komen de nieuwe blogs als paddenstoelen uit de grond. Aangezien ook ik niet aan de drang kon weerstaan, heb ik ook deze feature geactiveerd.

Om te beginnen zal ik me even kort voorstellen:
Ik ben Jowan (idd, met een W geschreven), 18 jaar, en woon in Oost-Vlaanderen.
Momenteel zit ik mijn 6de jaar IndustriŽle Wetenschappen, een richting dat me geen zier interesseert, maar kom. Ik heb deze richting gekozen bij gebrek aan beter, en omdat ik volgend jaar kan gaan studeren wat ik wil studeren: informatica! ;)
Ik zal hoogst waarschijnlijk informatica gaan studeren aan de hogeschool Gent.

Deze week (en de voorbije week) loop ik stage bij D&M Premium Sound Systems, gevestigd te Dendermonde. Dit bedrijf ontwerpt en produceert luidsprekers, voornamelijk voor de automobiel sector, bvb voor BMW, Volkswagen, Seat,...

Over mijn hobby's kan ik vrij kort zijn. Mijn enige echt grote passie is voor computers, en als ik niet achter de pc zit (lees: hang) dan sleutel ik aan mijn brommer. ;)
(interpreteer deze alinea niet al te verkeerd! ;))

Wat kan u op deze blog verwachten?
Wel, dat weet ik zelf nog niet zo goed op dit moment. Ik ga proberen regelmatig wat over mezelf te posten, of leuke / interessante zaken die ik tegenkom, maar wat het uiteindelijk wordt? We zien wel! ;)

Zo, dat was het voor deze eerste post.
Hou je niet in om even een bericht na te laten, over de inhoud of over de lay-out...

Tot de volgende post!